Jardín de los Adarves

Jardín de los AdarvesJArdín de los Adarves de la Alcazaba de la Alhambra

The garden has this name because of its location on the lower walkway of the fortress. It is a deep pit which separated the inside of the complex from the exterior.

At the start of the 17th century (Renaissance period) the Marquis of Mondéjar ordered it filled in to make a garden, organised with two Renaissance pillars and vegetation on the inside.

Today it is one of the places for enjoying one of the city’s most beautiful landscapes. On the western side of it there is a lookout point where the wall connecting to Vermillion Tower begins.

 

×Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, mostrar vídeos, publicar en redes sociales y generar estadísticas sobre las visitas de nuestro sitio web. Al navegar o utilizar ciceronegranada.com, entendemos que aceptas nuestra política de cookies. Para saber cómo utilizamos las cookies y cómo puedes gestionarlas, lee nuestra política de cookies.